
Az egyik legnagyobb Aion fan oldal (szerény tippem szerint az aionsource.com) hackelés áldozata lett és ellopták a regisztrált felhasználók nagy részének email címét. Ezután megkezdték a kamu emailek küldését a címekre, átirányítva a gyanútlan felhasználókat a már preparált oldalakra, hogy így jussanak az accountjaikhoz, ezért az NCSoft arra kéri a felhasználókat, hogy NE kattitnsanak semmilyen linkre ami a fórumban vagy a emailben található. A következő oldalak a hivatalos NCSoft domainek, az ezekről hostolt oldalak biztonságosan látogathatók:
Aion ι Oldal.info ι Besthirek.com ι Hirmutato.hu ι Ahirek.hu ι Hirstart.hu ι Hirkert.hu ι
Hozzászólások
Az oldal nem volt megnevezve hivatalosan, ergo nem közölhettem tényként. Majd ha évekig ilyesmivel foglalkozol, te is tudni fogod, hogy megy ez. Attól nevezhető officialnek, hogy az NCSoft hivatalos forgalmazójának tulajdonában áll az oldal.
Minekután az aionsource minden regisztrált felhasználóját értesített erről (bár elég furcsa levélben) így ezt nem kell tippelni, hanem ez egyértelmű.
Birom az ilyen "szerény" kezdetű mondatokat.
Tényleg! Ez mitől officiale hungarian aion site?
A cikk hozzászólásainak RSS-csatornája.